Pliki cookie

Serwis wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na tej stronie , wyrażasz zgode na korzystanie z tych plików .Więcej w zakładce .. Polityka Prywatności

 

Polityka prywatnosci

 

POLITYKA   PRYWATNOŚCI :

1.Administratorem danych osobowych uzyskiwanych za pośrednictwem strony www.poscielwelniana.info jest   – firma Columbus Elżbieta Gołąb wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej , NIP 734-116-50-65 , Regon 490680370 , adres : 33-312 Tęgoborze 425 , mail : columbus@nrs.pl

2. Dane osobowe Klienta sa przetwarzane zgodnie z :

- ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r ( Dz. U. Nr 133,poz 883 ze zm)

- ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. ( Dz.U. Nr 144, poz 1204 ze zm)

3.  Zgromadzone dane wykorzystywane są wyłącznie w celach administrowania systemami i zabezpieczeniami oraz do celów analiz statystycznych a także wykorzystywane do optymalizacji działania naszego serwisu i personalizacji zawartości naszych stron internetowych.

4. Nie przekazujemy  informacji poufnych takich jak numery kart kredytowych czy numery kont bankowych , podmiotom trzecim.

5. Nie przekazujemy ani tez nie sprzedajemy  danych osobowych  podmiotom trzecim .

Przekazujemy dane osobowe do firm kurierskich z których korzysta Klient dokonując zakupu w sklepie internetowym zgodnie z Regulaminem Sklepu . Są nimi :

- Opek - Fedex Przesyłki Kurierskie 05-092 Łomianki ul. Kolejowa 323

- Siódemka S. A, ul. Matuszewska 14, 03-876 Warszawa

- Poczta Polska ul Stawki 2 , 00-940 Warszawa

6. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe :

-imię i nazwisko

-adres zamieszkania

- numer telefonu

- adres e-mail

- Uzyskany adres IP wykorzystywany jest wyłącznie w celach statystycznych i technicznych

7 . Informujemy że witryna internetowa www.poscielwelniana.info wykorzystuje pliki cookie , które stanowią informację i dane przechowywane w telekomunikacyjnym urządzeniu końcowym (tj www.poscielwelniana.info). Zbierane one sa podczas pierwszej wizyty na naszej stronie i zapamiętane , dzięki temu możesz korzystać z serwisu bez powtórnego  wpisywania . Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do podanych przez Ciebie danych.

Jeżeli nie zgadzasz się na powyższe czynności proponujemy wyłączenie usługi Cookies w opcjach przeglądarek internetowych (Mozilla wersja 16.0 i wyższa , Opera wersja 12.0 i wyższa, Internet Explorer wersja 8.0 i wyższa, Gogle Chrome wersja 22.0 i wyższa)

8. Każdy Użytkownik tego serwisu ma możliwość wyboru w jakim zakresie chce udostępniać informacje o sobie            i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług.

Jeśli jednak z jakichkolwiek powodów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych , w każdej chwili masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszej strony.

9. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997r (Dz.U. nr 133 poz 883 ze zm) masz prawo do uaktualniania , sprostowania, zmieniania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu skontaktuj się z nami e-mailowo : columbus@nrs.pl, lub listem poleconym na adres 33-312 Tęgoborze 425

 

10. Przechowujemy  dane osobowe o naszych Klientach tylko do realizacji naszej działalności w szczególności w przypadku konieczności okazania listu przewozowego , dowodu doręczenia przesyłki itp.                                                                    Po ustawowym terminie dokumenty są niszczone.

11. W przypadku kontaktu za pomocą formularzy kontaktowych , uzyskane dane wykorzystywane są wyłącznie w celu podjęcia kontaktu koniecznego do udzielenia właściwej odpowiedzi np. w postępowaniu reklamacyjnym.

12.ane zbierane podczas jakiejkolwiek formy kontaktu z nami ( telefon, mail, formularz kontaktowy) będą wykorzystywane wyłącznie w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje pytanie.

13. Sklep internetowy może zawierać odnośniki , linki do innych stron jednakże nie ponosi odpowiedzialności za zasady polityki prywatności obowiązujące na tych stronach.

14. Sklep zapewnia ochronę zbioru danych przed nieupoważnionym i nieuprawnionym dostępem.